x

Grinderman bag endnu en plade

Grinderman bag endnu en plade

Nick Cave kan opleves sammen med bandet Grinderman på dette års Roskilde Festival, og troede man, at dette bare var et kortvarigt hobbyprojekt, så tager man åbenbart fejl.

For selvom det kun er få måneder siden, Cave udsendte en plade sammen med The Bad Seeds, så turnerer han nu med Grinderman og har endda et nyt album med bandet i støbeskeen.

Til den engelske radiostation XFM fortæller Cave, at de denne gang vil være lidt mere seriøse omkring udgivelsen. Bandets debutplade blev udsendt ganske hurtigt, men denne gang vil de bruge mere tid, så den hverken kommer til at lyde som debuten eller som The Bad Seeds.

"Det, som Grinderman vil vedblive med at være dedikeret til er, at det er lige meget, om hele projektet går konkurs, og folk hader det; det er lige meget, for vi har jo altid The Bad Seeds. Så det giver os en enorm frihed til at gå ud og eksempelvis tilbringe tre måneder i Bulgarien".

Nick Cave fortæller desuden, at grunden til, at bandet tager ud og spiller koncerter denne sommer er for at komme i humør til at indspille igen.

Det kommende Grinderman-album kan ifølge Drowned In Sound komme ud så tidligt som foråret 2009.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA