Seebach bryder tavsheden med første single i to år

Seebach bryder tavsheden med første single i to år

"Lovesong" er første udspil fra en af landets største popstjerner i to år 

Med sit selvbetitlede album Rasmus Seebach fra 2009 markerede Rasmus Seebach sig på rekordfart som en af de allerstørste navne i dansk pop, og den position har han uden den store tøven fastholdt gennem det sidste årti. Nu er der igen nyt fra Seebach Junior, da stjernen i dag udgiver sin første sang i to år. "Lovesong" er titlen på singlen, som bliver betegnet som en vaskeægte hyldest til kærligheden. 

LÆS OGSÅ: Intet nyt er godt nyt fra Sympatiske Seebach på formfuldendt familiealbum

Siden 2017 og udgivelsen Før vi mødte dig har der nemlig været radiostilhed fra en af Danmarks absolut største og bedst sælgende artister, og han kan da heller ikke selv vente med at give los for sit nyeste værk.

– Jeg er som altid lige ved at eksplodere af spænding. Selv efter 10 år føles det som om, det er min første udgivelse nogensinde. Jeg glæder mig så vildt meget til endelig at dele ny musik med mine fans, udtaler han. 

Tematisk er "Lovesong" en sang om at turde at elske igen og at beholde troen på den ægte kærlighed – et emne, popprinsen gennem tiden har vist sig ret så effen til at synge om. Derudover er singlen ret unik; det er nemlig første gang, Rasmus Seebach synger på engelsk, selvom det dog ikke markerer et permanent sprogskifte for kunsteren.

– Med "Lovesong" har jeg ét budskab. Vi er simpelthen nødt til at turde at tro på kærligheden. Mange af os har så travlt med at beskytte os selv. Men hvad er pointen i at være usåret, hvis det er på bekostning af den ægte kærlighed? Først den dag vi vælger at elske, er der en chance for, at kærligheden vælger os, siger Rasmus Seebach. 

Siden sin debut i 2009 har Rasmus Seebach solgt over 800.000 album via sine fem albumudgivelser og derudover vundet et utal af titler og priser, heriblandt seks statuetter til Danish Music Awards. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA