Queen kommer til Danmark

Queen kommer til Danmark

Queen + Adam Lambert gæster Royal Arena den 1. juli 2020. 

Efter at have rocket Nordamerika gennem sommeren offentliggør Queen + Adam Lambert nu, at de bringer deres nye Rhapsody-Tour til UK og Europa næste år.

Med det, der således vil være deres første europæiske datoer siden den verdensomspændende biograf- og box office succes, Bohemian Rhapsody-filmen, afslører Queen + Adam Lambert i dag, at de vil spille 16 shows i England og Europa i foråret 2020.

LÆS OGSÅ: Det er DET, musikken kan!

Sidst Queen og Adam Lambert gæstede Danmark var det i Jyske Bank Boxen, og vores anmelder kvitterede med fuld plade for den optræden og skrev:

"Efter de første seks numre, hvor den unge Adam Lambert beviser sine fremragende sangevner, stopper han musikken og taler til publikum. Og det gør han på en så charmerende og respektfuld måde, at vi alle overgiver os på stedet. ”Jeg er ikke Freddie,” siger han efter at have fremhævet de to tilbageblevne musikalske legender fra det oprindelige Queen (bassist John Deacon trak sig tilbage efter Mercurys død): Trommeslager Roger Taylor og guitarist Brian May … der er kun EN Freddie Mercury, og jeg savner ham også.. men lad os fejre ham og Queen sammen!"

Koncertannonceringen kommer et par dage før en af de største nordamerikanske koncerter i Queens historie. De går på scenen som headliners på lørdag 28. september ved dette års Global Citizen Festival på den enorme plæne i New Yorks Central Park, hvor de spiller for et forventet publikum på 60.000.

LÆS OGSÅ: Vellykket film om Freddie Mercury og Queen

Den stjernespækkede begivenhed er blevet arrangeret hvert år siden 2012 af Global Poverty Project, der har sat sig målet om at sætte en stopper for ekstrem fattigdom i 2030. Queen + Adam Lambert vil spille sammen med kunstnere som Pharrell Williams, Alicia Keys, One Republic og Carole King.

Billetsalget til Rhapsody-touren starter i dag HER.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA