x

Suspekt ude med ny single – se den flotte video


Danmarks stodder-gruppe nummer ét har netop udgivet singlen “Det Go’e”

Orgi-E, Bai-D og Rune Rask har netop udgivet sangen “Det Go’e”, der handler om Suspekts fantasi om, hvordan livet efter døden bør se ud, og den er naturligvis spækket med letpåklædte kvinder.

Suspekt har været i fast rotation hele sommeren med singlen “Gonzo”, der har spenderet 16 uger på den danske top 10.

– Vi var ret overraskede over, at “Gonzo” overhovedet kom ind på hitlisten til at starte med. Vi udgav nummeret udelukkende, fordi vi havde lyst til en god fest med folket hen over sommeren. Men at den fik så meget luft under vingerne, og at publikum tog den så godt til sig, det havde ingen af os regnet med. Vi har måttet spille den to gange til hver koncert, fordi folk har været så vilde med den, fortæller Suspekt-drengene.

“Det Go’e” har en mere tilbagelænet stil end “Gonzo” og har et beat, som Rune Rask har samplet fra et velkendt nummer, mens gruppen har fundet inspiration i flere markante sange:

– Danseorkestrets “Regndans”, “Himmelhunden” og “Fame”. Ja, det lyder langt ude! Men sådan har vi det, når vi er i studiet. Sangen handler om at have det fedt! Og det synes vi står meget godt i kontrast til en masse andre Suspekt-numre, som bevæger sig i et klart mørkere univers. Vi har haft et helt sindssygt 2019, og det afspejler sig uundgåeligt i vores kreativitet, siger hiphopperne fra Albertslund.

LÆS OGSÅ: Jeg har kneppet til den her sang

Den nye single udgives med en musikvideo, der samtidig er gruppens første video siden “Hun Blev Bare Så Glad” fra 2017. “Den Go’e”-musikvideo er skudt af Adam Jandrup, manden bag “Helt Alene” og instrueret af Magnus Packness, der instruerede “Hun Blev Bare Så Glad”.

– Man kan forvente en video af aller, allerhøjeste kvalitet. Ligesom med vores musik går vi aldrig på kompromis med vores visuelle udtryk. Videoen er lavet af de allerbedste folk inden for deres felt. Det er mennesker, som vi respekterer dybt, og en del af dem har vi arbejdet sammen med i Suspekt-familien i mange år, siger gruppen.

Suspekt udgav senest 2017-albummet 100% Jesus, der blev tildelt seks ud af seks stjerner af vores anmelder. Derudover optrådte rap-gruppen på dette års NorthSide med en koncert, som vores anmelder kvitterede for med fem stjerner.

LÆS OGSÅ: Vestegnens Skrappe Drenge

Suspekt offentliggjorde for nylig deres årlige jule- og nytårskoncert, som i år finder sted på hjemmebane i Musikteatret Albertslund 27. december og allerede er udsolgt.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA