x

Seksstjernede Bremer/McCoy offentliggør tour-plan

Seksstjernede Bremer/McCoy offentliggør tour-plan

Bremer/McCoy blev for alvor kendte, efter de medvirkede på Peter Sommers seneste album. Nu er duoen sin helt egen – og klar til en tour, der bringer dem til fem forskellige lande.

Bremer/McCoy har netop offentliggjort, at de skal på turné rundt omkring i Europa. I alt bliver det til ni optrædender, og dub-jazz-duoen kan opleves i Danmark, England, Holland, Norge og Sverige.

Bassisten Jonathan Bremer og pianisten Morten McCoy kom pludseligt på det meste af musikverdenens læber, da de udgav albummet Utopia i sidste måned. Albummet vakte stor begejstring blandt anmeldere, og GAFFAs egen var da også særdeles rundhåndet i vurderingen. Maksimale seks stjerner blev det til. 

LÆS OGSÅ: Et sindssygt dragende drømmeland

"For duoens musik, der befinder sig et sted midt imellem den minimalistiske, moderne form for loungejazz og den mere drømmende, neoklassiske musik er eminent, på én gang enkel og dybt nuanceret i melodi og klangflade," skrev vi dengang.

De to gutter fra Bremer/McCoy debuterede i 2013 med albummet Enhed og har siden udgivet tre yderlige album, hvor altså Utopia er det seneste. Bremer/McCoy har base i København.

LÆS OGSÅ: INTERVIEW: Bremer/McCoy: Ordløs samfundskritik i analog form

09/11-19: Le Guess Who? (Utrecht, Holland)

12/12-19: Servant Jazz Quarters (London, England)

20/12-19: Bremen Teater (København, Danmark) (UDSOLGT)

24/01-20: Teater Momentum (Odense, Danmark)

30/01-20: Atlas (Aarhus, Danmark)

04/02-20: Fasching (Stockholm, Sverige)

05/02-20: Ingensteds (Oslo, Norge)

08/02-20: Thorvaldsens Museum (København, Danmark)

09/02-20: Thorvaldsens Museum (København, Danmark)

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA