x

VIDEO: Dør Nr. 13 byder skyggesiderne indenfor med Rebecca Lou


Dør Nr. 13 udsendte den 13. september ep'en 13 – Side A og er nu klar med musikvideoen til den klaverbårne duet med Rebecca Lou, "Hvid Nat". 

– "Hvid Nat" handler om følelsen af at være fanget i livet, men ude af stand til at leve det. Og ønsket om at finde en udvej sammen med og gennem et andet menneske, udtaler bandet selv om de halvt-defaitistiske, halvt-optimistiske toner. 

Musikvideoen sætter tyk streg under livets skyggesider, samtidig med at den omfavner håbet. Her promenerer frontmand i Dør Nr. 13 Lasse Storm og Rebecca Armstrong fra punkerne i Rebecca Lou rundt i en steril og bortlagt skøjtehal, som, på trods af de kolde omgivelser, agerer ørken i en endeløs ørkenvandring. Håbet opstår i de luftspejlinger, der portrætterer dem begge som i en form for grumset privatvideo; der hvor smilene er større og armbevægelserne mere levende. 

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Smagen af noget mere

13 – Side A er udspil nummer tre i en diskografi, som for Dør Nr. 13 desuden rummer ep'en Krigere uden Vaaben og fuldlængdealbummet Verden i flammer. Efter planen udsender bandet til næste år endnu en ep, som endnu længere ude i fremtiden samlet skal udgøre et forestående album. 

Mens Rebecca Lou i forrige måned fik overstået en større turné, der blandt andet bragte dem til spillesteder i Tyskland, Østrig og selvfølgelig herhjemme, så kan Dør Nr. 13 opleves henholdsvis den 21 og 22. november på henholdsvis Atlas i Aarhus og Hotel Cecil i København, mens den kolde december-måned kan gøres varmere i selskab med bandet på Skråen i Aalborg den 13.

Billetter kan stadig nås at tilkøbes via linket her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA