x

Phlake drager på danmarksturné

Phlake drager på danmarksturné

Phlake har netop annonceret at de i 2020 drager på danmarksturné.

Knapt havde støvet lagt sig i Royal Arena, før Phlake storhittede med singlen "Baby Steps". Og nu er de klar til endnu en tur i manegen. De tager i efteråret 2020 på danmarksturné i seks forskellige byer rundt om i landet. Samtidigt er der mere godt nyt i vente til fans af den dynamiske pop-duo. 

– Vi tør godt love, at der er mere musik på vej i 2020, udtaler producer Jonathan Elkær i en pressemeddelelse. 

LÆS OGSÅ: VIDEO: Foruroligende og flot sci-fi fra Phlake 

For en måneds tid siden spillede Phlake deres hidtil største indendørskoncert, da de indtog Royal Arena på Amager i København. Koncerten fik fem ud af seks stjerner af GAFFAs anmelder.

"Vi blev lovet en festival, og en festival fik vi – og som enhver god af disse, starter den stille op. De første koncerter er de mest ædruelige, hvorefter festen indtræffer, og man rammer et peak. Hvis man er heldig, kan peaket holde helt til slut. I aften er vi ”heldigvis” i den situation, at en nøgen mand kravler op på sine venners skuldre sidst i showet – på den måde lader energien sig aldrig helt falde ned.

Om de velkendte festivalblues i så fald indtræffer i morgen, vides ikke. Mon ikke. Efter en så begivenhedsrig aften kan man ikke andet end at mindes magien og glæde sig til næste Phlake Festival", skrev vi blandt andet.

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Da Phlake skrev et manifest om moderne dansk pophistorie

Turnéen går til følgende byer:

29/10 Kolding, Godset

30/10 Aarhus, Train

31/10 Aalborg, Skråen

06/11 Odense, Magasinet

07/11 Greve, Portalen

14/11 København, Store Vega

Billetsalget til turnéen starter den 18. december klokken 10 lige her.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA