Nyhed

Suspekt offentliggør arenaturné og nyt album

GAFFA.dk – alt om musik

Suspekt udgiver albummet Sindssyge Ting den 14. februar og drager på arenaturné i slutningen af 2020

Albummet Sindssyge Ting bliver trioens syvende album og følger op på singlen ”Gonzo”, der siden dens udgivelse i maj 2019 har domineret hitlisterne og er gået hen og blevet ét af gruppens hidtil største hits. For nøjagtig tre år siden udgav Suspekt deres seneste album 100% Jesus, og netop lyden af trioens rejse gennem de sidste tre år er, hvad man kan forvente at lægge øre til på det nye album. Selv forklarer Emil Simonsen og Andreas Bai Duelund:

”Albummet giver lytteren et indblik i alt det, vi har oplevet de sidste tre år, blandet op med hele livets surdej. Tilsat trommer og melodi, krydret med vanvid og videnskab. Vi er ude i nogle projekter, vi aldrig har rodet med før. 10 minutter lange seancer, gæsteoptrædener der vælter ind og ud mellem hinanden som cameos i en Tarantino-film. Men mest af alt skal man nok forvente sig lyden af at gøre sig umage. Og jeg tror også, at man som lytter skal gøre sig umage. Aldrig har vi haft så mange ideer, hjælpende hænder og numre på tegnebrættet”.


Og de fortsætter:

”Det er en plade med sindssygt mange forskellige vibes. Det er næsten pladens mantra. Og det er måske også det, som har været den største udfordring. At samle alle disse vibes og ideer i ét rumskib. Det er derfor, pladen hedder ”Sindssyge ting”. Den sindssyge musik, der er blandet sammen med sindssyge tekster i forskellige vibes lavet på forskellige oplevelser og møder med forskellige mennesker”.

"De features, der optræder på albummet, er musikere der har været på den samme vej, der gik os i møde. Så man kan faktisk sige, at de har valgt sig selv. Albummet er fyldt med sange, som danser i hver deres takt, men når man zoomer ud giver det alligevel mening. Det kræver fordybelse," uddyber producer Rune Rask.


LÆS OGSÅ: Stort interview: Album- og turnéaktuelle Suspekt står stadig

Oven i albumudgivelsen følger også, hvad der går hen og bliver Suspekts største arenaturné til dato, og som rummer fire koncerter i henholdsvis Aalborg, Herning, Odense og København. Om turnéen fortæller Emil: 

"Det bliver de største shows, vi har lavet til dato, og vi håber selvfølgelig på, at det er en oplevelse, som vores supportere, nye som gamle, har lyst til at dele med os. Vi er en del af dem, og de er en del af os og vores musik". 


LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Jeg har kneppet til den her sang

Sidst, men ikke mindst udkommer også en spritny tv-serie med titlen SUSPEKT, som har premiere den 19. februar på TV 2 PLAY. I seriens fem afsnit kommer vi helt tæt på gruppens tre medlemmer Andreas, Rune og Emil og følger tilblivelsen af albummet Sindssyge Ting.

Tourplan:


Lørdag den 14. november / Jyske Bank Arena, Odense

Lørdag den 21. november / Jyske Bank Boxen, Herning

Fredag den 27. november / Gigantium, Aalborg


Lørdag den 5. december / Royal Arena, København

Billetsalget starter mandag den 17. februar kl. 10.00 via ticketmaster.dk

Varm op til koncerterne med Suspekts seneste single "Det Go'e": 

ANNONCE