x

Dúné gæster Store Vega

Dúné gæster Store Vega

Det kan ikke have undgået mange musikinterresseredes opmærksomhed, at det unge band Dúné - der nu altså ikke længere kan tituleres "gymnasieband" - har fået en flyvende start. Af samme årsag er der knap nok nogen grund til at opridse succeshistorien endnu en gang.

Bandet har været i gang i flere år, men måske navnlig med de meget roste koncerter på Spot Festivalen i 2006 og 2007 samt sidste års debutalbum "We Are In There, You Are Out Here" er der kommet fart på tingene. Anmelderne har stået i kø for at uddele roser, og koncertkaldenderen været tæt besat.

Den seneste tid har Skive-ensemblet brugt en del tid på at erobre udlandet - foruden, for nogen bandmedlemmers vedkommende, at afslutte gymnasiet - og kommer da også direkte fra 14 dages Tysklands-turné, når de den 27. september klokken 20.00 optræder på Store Vega. Det bliver gruppens eneste sjællandske koncert dette efterår.

Som opvarmning medbringer Dúné bandet Kiss Kiss Kiss, der tidligere på året vandt MySpace-prisen ved Danish Music Awards og siden blandt andet har spillet på årets Roskilde Festival.

Billetsalget er i gang.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA