x

Steven Tyler planlægger selvbiografi

Steven Tyler planlægger selvbiografi

Aerosmiths 60-årige forsanger Steven Tyler afslører, at han har skrevet kontrakt med et forlag om at udgive sin selvbiografi til næste år, skriver Gigwise.

Og der vil ikke blive lagt fingre imellem, lover sangeren, der så sent som tidligere på sommeren lod sig indlægge til afvænning for medicinmisbrug. Denne gang var det dog ikke det vilde turnéliv, men derimod en dårlig fod, der sendte Tyler på piller.

Bogen vil således, i fri oversættelse af Tylers egne amrikanske sprogblomster, indeholde "alle de ucensurerede, hjerneraslende fortællinger om udskejelser, sex og stoffer, transcendens og kemisk afhængighed, du nogensinde har lyst til at høre".

Aerosmith, som var et kæmpe navn i særligt USA i 1970'erne med hits som "Dream on", "Walk This Way" (begge fra den eponyme debutplade fra 1973), "Sweet Emotion" med flere faldt gradvist fra hinanden mod begyndelsen af 80'erne på grund af galloperende stofmisbrug.

Med "Permanent Vacation" fra 1987 begyndte imidlertid et massivt comeback, kulminerende med pladen "Get a Grip" fra 1993, og ved midten af 90'erne nød gruppen større succes end nogensinde.

Tyler og guitaristen Joe Perry i var i sin tid kendt som "The Toxic Twins" grundet deres mildest talt usunde livsttil, og der skal nok være en overflod af vanvittige anekdoter at trække på, når Tyler skal nedfælde sine memoirer. Og han forsikrer, at der ikke blot vil være tale om hans udlægning, men den skinbarlige sandhed:

"Det er ikke bare min udgave, dette er den tøjlesløse sandhed, på nært hold og i-dit-fjæs den forbløffende historie om Steven Tyler, direkte fra hestens egen mund".

Hvad kan man sige? Vi glæder os, Steven.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA