x

The 1975 annoncerer dansk koncert

The 1975 annoncerer dansk koncert

Det britiske band The 1975 spiller koncert i København til februar.  

I starten af næste år får Danmark besøg af et af tidens helt store bands, når Manchester-kvartetten The 1975 besøger TAP1 i København den 12. februar.

The 1975 har siden deres gennembrud i 2013 været anmelder-darlings i både den danske og internationale musikpresse og er kendte for at trække på flere forskellige musikgenrer såsom rock, pop og r&b. De har blandt andet hittet med sange som ”Chocolate”, ”Girls”, ”Love It If We Made It” og ”The Sound”. 

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: 2020 sat i musik - generationsportræt på godt og ondt

Bandet turnerer i 2021 med deres fjerde album, Notes on a Conditional Form fra maj, som GAFFA gav fire stjerner og beskrev som et "generationsportræt" med sange til enhver lejlighed. 

Sidst, bandet optrådte i Danmark, var det også i TAP1, hvor GAFFA anmeldte koncerten til tre stjerner. Under overskriften "Helhjertet forsøg på halvhjertet koncert" fik den disse ord med på vejen:

"Forstå mig ret, The 1975 er stadig et godt liveband, selv om de tre bandmedlemmer var halvanonyme, og intensiteten i Matthew Healys kropssprog var tydeligt forandret. Dog måtte han gerne have taget bare lidt af energien fra sit fordums-jeg med til København denne sommeraften," skrev anmelderen. 

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Helhjertet forsøg på en halvhjertet koncert

Køb billet HER.

Varm op med "The Robbers" af The 1975 herunder.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA