Nyhed

Alphabeat udsætter turné

GAFFA.dk – alt om musik

"Nye datoer, samme fest"

De forlængede corona-restriktioner har også tvunget Alphabeat til at udskyde deres kommende turné – fra vinter til forår. Det bliver gruppens første tour til landets koncertsale for et siddende publikum.

Bandet udtaler: "Nye datoer – samme kæmpe fest i koncertsalene! Så pas på jer selv og hinanden de kommende måneder. Og så ses vi, når foråret kommer!"


Idéen til turnéen opstod før coronarestriktionerne, på Alphabeats udsolgte Danmarksturne på landets mindre spillesteder i februar 2020. Her havde bandet lavet en akustisk fortolkning af deres tidlige hit ”10.000 Nights of Thunder”, hvor publikum og Anders SG endte med at synge store dele af sangen sammen a cappella.

”Da vi spillede den akustiske udgave af ”10.000 Nights” på sidste tour, oplevede vi, hvordan en af vores festsange pludseligt fik et helt andet liv. Midt i en koncert fyldt med laser-lys og røg opstod der en særlig fællesskabsfølelse mellem os og publikum – og det er den følelse, vi gerne vil afsøge yderligere. Vi skal helt ind under huden på folk,” har bandets ene sanger Anders SG tidligere udtalt.

"Vi glæder os helt vildt til at stå i de danske koncertsale. Vi har aldrig prøvet det før. Og det med at prøve noget nyt er i det hele taget noget vi har dyrket og opsøgt, siden vi fandt sammen igen. Det skaber en nødvendig spænding for os – som at stå på scenen sammen for allerførste gang," fortæller gruppens anden vokalist, Stine Bramsen.


De nye datoer er som følger:

08.04: Greve, Portalen

09.04: Odense, Odeon


10.04: Vejle Musikteater

15.04: Holstebro, Musikteatret

16.04: Aalborg, Musikkens Hus, Koncertsalen


22.04: Silkeborg, JYSK Musikteater

23.04: Musikhuset Esbjerg

24.04: Musikhuset Aarhus, Store Sal


25.04: København, DR Koncerthuset, Koncertsalen

Køb billetter: www.gig.to/alphabeat  

Alphabeat planlægger i øvrigt at holde pause på ubestemt tid, når de har gennemført denne turné og en række festivalkoncerter, hvis det ellers bliver muligt at afholde disse.


LÆS OGSÅ: Alphabeat holder pause på ubestemt tid

Varm op med klassikeren "10.000 Nights of Thunder:"


ANNONCE