x

Britney Spears efterforskes efter anklage om vold

Britney Spears efterforskes efter anklage om vold

Sangeren har ellers efter lang tids modgang endelig haft medvind i den igangværende retssag om faderens værgemål

Den 39-årige Britney Spears har været i mediernes søgelys for alt andet end musik det sidste lange stykke tid. Den efterhånden langtrukne retssag om faderens værgemål over hende er stadig i gang, og nu har en ansat beskyldt hende for vold, efter hun i mandags, den 16. august, angiveligt har slået vedkommende, skriver The Hollywood Reporter.

Ifølge sangerens advokat Mathew Rosengart er anklagen: “ikke andet end en fabrikeret “han sagde, hun sagde”-situation vedrørende en mobiltelefon, med ingen slag og tydeligvis ingen skader overhovedet. Hvem som helst kan lave en anklage, men denne her burde være blevet lukket med det samme”. Han tilføjer:

“Politikontoret har selv anerkendt, at hændelsen klassificeres som en “meget lille forseelse” og bekræftet at “der ikke var nogen skader”. Hvis det her ikke involverede Britney Spears, var det aldrig blevet anmeldt”. Betjentene gennemførte en efterforskning af hændelsen, som angiveligt fandt sted i sangerens hjem i Thousand Oaks i Californien, og fundene skal nu fremlægges for en advokat, der på det grundlag vil vurdere, om sangeren skal sigtes.

I sidste uge indgav sangerens far, der siden 2008 har ageret værge for hende, en formel ansøgning til retten om at træde tilbage som værge. Faderens ønske bunder i, at han ikke vil tage den "offentlige kamp med sin datter", men hans advokat har samtidig udtalt, at der ikke er nogle faktiske grunde til, at han bør fjernes som værge, skriver Variety. Siden 2019 har Jodi Montgomery dog været medværge og ansvarlig for den helbredsmæssige del af sangerens liv. 

Sagen om værgemålet har fået stigende opmærksomhed siden udgivelsen af dokumentaren Framing Britney Spears og på grund af hashtag-bevægelsen #FreeBritney. I juni år fik sangeren for første gang lov til selv at udtale sig i retten om værgemålet, hvor hun delte hjerteskærende detaljer om arrangementet, der blandt andet får hende til at føle sig som en slave.

LÆS OGSÅ: #FreeBritney – men fra hvad? 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA