Nyhed

Holdet til Spot Festivals akustiske Naked-koncerter er på plads

GAFFA.dk – alt om musik

I år præsenterer ROSA koncerten Naked på Spot Festival med kunstnerne Rebecca Lou, Mina Okabe, Jonas Smith (Blaue Blume) og Frederik M. Espersen (FRAADS).

For 10. gang præsenterer Spot Festival igen i år det indslag, festivalen kalder Naked. Her præsenterer en række kunstnere deres numre i nye og nøgne udgaver. Det gør de til lyden af den svenske multiinstrumentalist Gustaf Ljunggrens flygel, som akkompagnerer sangerne ud af deres vante univers og ind i det akustiske.

Herunder kan du læse om de fire kunstnere, der skal spille med Gustaf Ljunggren til Naked 2021.


Rebecca Lou
Hos Rebecca Lou mødes rock og pop, tilsat punkens slagkraft. En kombination, der har slået Rebecca Lou fast som navn på den danske musikscene med udgivelserne Skeletons (ep, 2018) og Bleed (2019). Til oktober udkommer Rebecca Lous andet fuldlængdealbum, Heavy Metal Feelings, der af hende selv er beskrevet som "doom pop", og som trods titlen viser Rebecca Lou fra en mere sårbar og poppet side, end man tidligere har hørt hende.

Mina Okabe (billedet)
Med debutsinglen "I'm done" udgav Mina Okabe et popnummer med internationalt potentiale. Den blot 20-årige sanger har rødder i hele verden, men sangere er skrevet på hendes eget værelse. Verden er derfor hendes inspirationskilde, og hun har især gjort sig bemærket med sit bløde lydunivers og svævende arrangementer. Mina Okabe har netop udgivet debutalbummet Better Days, som GAFFAs anmelder tildelte fem stjerner.

Jonas Smith (Blaue Blume)
Fra det ambitiøse og eksperimenterende band Blaue Blume synger forsanger Jonas Smith sine melodiske detaljer og spændende musikalske lag lige ind i anmeldernes hjerter. Efter en intens turné satte bandet på pause, vendte de stærkt tilbage i 2019 med deres andet fuldlængdealbum Bell of Wool. Et album, der af GAFFAs anmelder fik fem stjerner.


Frederik Møller Espersen (Fraads)
Den energiske duo udgav sidste år deres længe ventede og anmelderroste album FRaaaDS. Det blev af GAFFA beskrevet som en umådeligt fascinerende kærlighedsrejse i et vildfarende udtryk med sang, rap og udforskende produktion. Når Frederik Møller Espersen går på scenen som en del af duoen er det under navnet Papa Erotic. Fraads er lige nu er aktuel med singlen ”Er vi to en ting”.

 

Naked 2021:


17/9 i Symfonisk Sal, Musikhuset Aarhus, kl 20:00 – 21:30

Køb billet til Spot Festival 2021 lige her.

ANNONCE