x

Michael Jackson afslører at have sovet med børn

Michael Jackson afslører at have sovet med børn

Michael Jackson er ikke just kendt som den, der kimer pressen ned for at få den til at lave interview med sig, men i aftes kunne den engelske kanal ITV vise et dokumentarprogram med et af Jacksons meget sjældne interview.

I udsendelsen fortæller Jackson ifølge eonline.com bl.a., at hans yngste søn, den 11 måneder gamle Prince Michael II, er kommet til verden ved hjælp af en rugemor, som Jackson har doneret sæd til (hvor romantisk, fristes man til at sige). Jackson siger, at han ikke har været i kontakt med rugemoderen, men fortæller senere i samme udsendelse, at han har været i forbindelse med hende. Det var i øvrigt samme søn, som Jackson til omverdenens store forskrækkelse lod dingle ud over en hotelbalkon i Berlin i november sidste år (billedet). Jackson siger dog, at folks ophidselse over baby-svingningen er ude af proportioner.

Michael Jacksons tre børn - de to andre er Prince Michael I og Paris på hhv. 5 og 4 år - bærer i øvrigt altid slør over hovedet, for at de ikke skal være for iøjnefaldende (!) og dermed potentielle mål for kidnappere.

Jackson afslører også, at han har sovet med mange børn. Det skal dog forstås helt bogstaveligt, siger han: Jackson har "puttet" børnene, og så er der altså ikke sket mere.

I udsendelsen siger Jackson i øvrigt, at han kun har gennemgået to plastiske operationer, begge inkluderende næsen. I programmet ser man ham også på en shoppingtur, hvor han som den naturligste ting af verden køber varer for ca. 50 millioner kr.

Udsendelsen er tilrettelagt af Martin Bashir, som tidligere bl.a. har lavet en nærgående udsendelse om prinsesse Diana. Bashir siger i øvrigt, at Jackson var meget svær at få til at tale om de ti år gamle anklager mod ham for pædofili. Bashmir kalder Jackson "både charmerende og foruroligende".


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA