x

Iron Maiden til Danmark igen - nu inden døre

Iron Maiden til Danmark igen - nu inden døre

Oven på en energisk Roskilde-koncert på Orange Scene med en som sædvanlig balstyrisk Bruce Dickinson i front vender de engelske heavyveteraner Iron Maiden tilbage til Danmark som led i det, de selv kalder deres sidste indendørsturné i lang tid. Det bliver Valby Hallen, der får æren af at lægge rum til koncerten, der må formodes at blive en anelse mere intim end årets Roskilde-optræden, og det sker 12. november.

Iron Maiden er blevet så begejstrede for udendørs sommerfestivaler – måske pga. Roskilde-publikummets modtagelse af bandet? – at de fremover vil koncentrere sig om disse i live-sammenhæng, og så gå i studiet om vinteren. Og så skal Bruce Dickinson jo også have tid til at passe sit bijob som luftkaptajn på Iceland Express.

Når Iron Maiden igen indtager landet, har de udsendt et nyt album, "Dance Of Death", der kommer på gaden i september, så der skulle være god tid til at lære, hvordan der skal headbanges til de nye numre.

Det nye album bliver Iron Maidens 13. studiealbum og efterfølgeren til "Brave New World" fra 2000. Tracklisten ser således ud:
"Wildest Dreams"
"Rainmaker"
"No More Lies"
"Montsegur"
"Dance Of Death"
"Gates Of Tomorrow"
"New Frontier"
"Paschendale"
"Face In The Sand"
"Age Of Innocence"
"Journeyman"

Billetsalget til koncerten starter på mandag 11. august kl. 10 fra Billetmaskinen: 70 110 130, http://www.billetmaskinen.dk samt fra TDC-butikkerne og Sex Beat Records.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA