x

Gwen Stefani-debut-solo-album på vej

Gwen Stefani-debut-solo-album på vej

No Doubts sanger og kransekagefigur Gwen Stefani er i gang med at arbejde på et soloalbum. Og det lader til at blive fyldt med gæster. Indtil videre skal Stefani arbejde sammen med Outkast og Missy Elliott, fortæller NME, og engelske Duran Duran bliver måske også et aktuelt emne.

Pladen, der er Gwens første solo-projekt, har endnu ikke titel og udgivelsesdato.

Både Outkast-folkene og Missy Elliott er positive over for Stefanis interesse i at prøve nye ting af. André 3000 siger: "Jeg tror, albummet bliver totalt anderledes end hendes No Doubt-ting ... Det kunne blive spændende..." Big Boi beskriver materialet som "middel-tempo-præget, lidt som Outkast".

Hiphop-duoen har løftet sløret for sangen "Long Way To Go", der oprindeligt var tiltænkt Andrés solo-plade (der udgør den ene halvdel af Outkasts nye "dobbelt-solo"-album "Speakerboxxx / The Love Below"). Sangen handler om forhold mellem racer, og André 3000 siger "Vi syntes, det kunne være et fedt koncept, en sang om en pige, hvis hudfarve ikke er den samme som ens egen, men idéen passer bedre til Gwens album."

Missy Elliott fortæller, at selvom der endnu ikke foreligger færdige numre, er hun i gang med at snakke idéer med Stefani. Rapperen har sagt til MTV News: "Gwen kom ned i studiet, og vi vibede med det samme og fandt frem til nogle idéer. Men hun er stadig ved at finde sin retning, så jeg venter på hende for øjeblikket."

80'ernes helt store New Romantic-helte Duran Duran har også røbet en vis interesse for at arbejde sammen med Gwen Stefani. Simon Le Bon har sagt, at det er en mulighed, hvis ellers held og almen planlægning tillader det.

Det er i øvrigt ikke første gang, at Stefani involverer sig med rappere. Tidligere har hun lavet singlen "Let Me Blow Your Mind" sammen med Eve i 2001. Denne sang vandt året efter en Grammy i kategorien "Best Rap/Sung Collaboration".Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA