x

Clipse arbejder sammen med Rick Rubin

Clipse arbejder sammen med Rick Rubin

Pusheruniverset er blevet glorificeret af de to brødre og rappere Malice og Pusha T, der tilsammen udgør en af de senere års hiphopsværvægtere som gruppen Clipse. Arbejdet med det tredje album fra hiphop-gruppen er i fuld gang, og nu kommer det frem, at Clipse i øjeblikket arbejder sammen med produceren Rick Rubin.

Rick Rubin er nok mest kendt for at have produceret nogle af rockmusikkens absolutte sværvægtere, der tæller blandt andet Metallica, Weezer og Red Hot Chili Peppers. Superproduceren har dog før haft erfaringer med store navne i hiphoppen som Run DMC, Beatie Boys og senere Jay-Z, hvor han stod bag rapperens eksplosive hit "99 Problems".

De to udgivne albums fra Clipse har været massive succeser for de to tidligere pushere, og anmelderne har fuldt trop med skamrosende ord om gruppen, der blandt andet af GAFFAs anmelder fik seks stjerner for deres seneste album. Clipse skrev i 2007 kontrakt med Columbia Records, kort efter at selv samme Rick Rubin var kommet med i bestyrelsen, og nu har gruppen og produceren færdiggjort et nummer og regner med at indspille endnu to mere til deres kommende album "Till The Casket Drops".

Cokerapperne har ellers sværget til producerne fra The Neptunes, men det tredje album har en lang stjernerække af producere som Kanye West, Swizz Beatz og nu også Rick Rubin bag knapperne. "Till The Casket Drops" er sat til at udkomme i sensommeren i år og er ventet med spænding af hiphop-fans.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA