x

The Psyke Project snart klar med firer

The Psyke Project snart klar med firer

Det københavnske hardcoreband The Pyske Project er ved at være klar med deres fjerde album, som har fået titlen "Dead Storm" og er på gaden 24. august verden over via det tyske pladeselskab Lifeforce Records. Albummet er efterfølgeren til "Apnea" fra 2007 og er blevet til i samarbejde med de internationale producere Frederik Nordström og Henrik Udd i Göteborgs Studio Fredman. De to producere er kendt for arbejder med markante metal- og rocknavne som In Flames, At The Gates, Soilwork og The Haunted.

Det nye album har ifølge gruppens danske distributør Target en større og mere beskidt lyd end bandets tre forrige album. Igen er alt materialet indspillet live i stuidet, hvilket The Psyke Project har gjort, lige siden de indspillede deres første album tilbage i 2003.

Om det nye album udtaler guitarist Mikkel Vadstrup:

"'Dead Storm'" er en musikalsk fortolkning af vores skandinaviske herkomst, hvor brusende naturlandskaber og store fortællinger er med til at forme og beskrive denne lille del af verdenen."

Han fortsætter:
"Den kunstneriske indgangsvinkel er at skildre moderne metalmusik gennem den skrøbelighed og autenticitet, som karakteriserer Nordens traditionelle spilletekniker og klang. Albummets på en gang voldsomme tyngde og store melodiske facetter udspringer af vores fascination af den barske, omskiftelige nordiske natur."
 
I Danmark udsendes albummet i et strengt begrænset førsteoplag med et eksklusivt bonusnummer til download. Lige nu kan man høre førstesinglen "Stockholm Bloodbath" på bandets MySpace-side.
 
Tracklisten til albummet er som følger:
1. Fire Blizzard
2. Dead People Never Lie
3. Stockholm Bloodbath
4. Mile High Pillars
5. Polaris
6. Forget the Forgotten
7. Winter
8. Storms of the North
9. Cursed with Care
10. Utopia is not an Option...
 
The Psyke Project følger deres nye album op med en efterårsturné, der bringer dem til følgende byer og steder:
 
25/09/09 - København, The Rock
26/09/09 - Kolding, Pitstop
09/10/09 - Lyngby, Templet
10/10/09 - Roskilde, Gimle
15/10/09 - Århus, VoxHall
16/10/09 - Viborg, Paletten
17/10/09 - Odense, Kansas City


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA