x

Janet Jackson hylder sin bror

Janet Jackson hylder sin bror

Søndag aften blev tv-stationen BET's årlige prisuddeling afviklet i Los Angeles, men årets show blev ikke afviklet som planlagt. Efter Michael Jacksons død i sidste uge havde arrangørerne besluttet at ændre store dele af showet, så man kunne hylde sangerens lange og betydningsfulde karriere.

Sangerens far, Joe Jackson, var til stede under hele showet, men den store overraskelse var Janet Jacksons entré på scenen i slutningen af showet, hvor hun ifølge Reuters takkede publikum og arrangørerne for hyldesten til hendes bror.

"For jer er Michael et ikon. For os er Michael familie, og han vil for evigt leve i vores hjerter. På vegne af min familie og mig selv, mange tak for al jeres kærlighed. Mange tak for jeres støtte, vi savner ham så meget".

Janet Jackson optrådte ikke selv ved showet, men undervejs kunne man høre Ne-Yo og aftenens vært, Jamie Foxx, i duet på Jackson 5-hittet "I'll Be There", og samme Foxx åbnede showet ved at synge "Beat It" og moonwalke iført en rød læderjakke og en hvid handske.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA