x

Anmelderne elsker Mew

Anmelderne elsker Mew

Det længeventede album fra Mew skuffer ikke, i hvert fald hvis man skal tro de danske dagblads- og musikanmeldere. Der er nemlig kollektivt begejstrede og tildeler albummet "No More Stories/Are Told Today/I'm Sorry/They Washed Away/No More Stories/The World Is Grey/I'm Tired/Let's Wash Away" enten fem eller seks stjerner.

Hos Berlingske Tidende, dr.dk og Ekstra Bladet har man holdt sig til de fem stjerner, og sidstnævnte har midt i alle roserne følgende forbehold:

"Det er rockmusik, der kan få englene til at synge. De er formentlig også de eneste, som kan nå derop, hvor Jonas Bjerres falsetstemme svæver rundt. Så er det til at leve med, at pladen fuser lidt ud til allersidst, og strukturen med to intermezzi og en afsluttende reprise virker søgt".

Men Mew indkasserer fuldt hus hos Politiken, Jyllands Posten, Soundvenue og også her hos GAFFA, hvor gruppens femte album fik følgende ord med på vejen:

"No More Stories... er som en grandios musikalsk collage, hvor Mew maler svimlende med den helt store pensel".

Meget passende var der også masser af roser til Mew efter gruppens koncert til Beatday i weekenden, hvor gruppen blandede nyt med gammelt og virkede særdeles parate til deres kommende amerikanske turné.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA