x

Nyhed opdateret: Lambchop til Danmark

Nyhed opdateret: Lambchop til Danmark

Som GAFFA.dk skrev i sidste uge, udgiver de amerikanske ukronede konger af alternative country/americana, Lambchop hele to nye album 9. februar, "Aw Cmon" og "No You Cmon". Præcis en måned efter kan man opleve dem på VoxHall i Århus, hvor de gav en fremragende sid-ned-koncert i april 2002 oven på udgivelsen af albummet "Is A Woman", og d. 13. marts spiller de så på Vega i København.

Der spiller flere markante bands på VoxHall i starten af 2004, ikke mindst det legendariske tyske industrial/postpunk/eksperimentalband Einstürzende Neubauten, som spiller der 21. marts. Man kan også opleve et andet navn i alternative country/americana-omegnen, nemlig amerikanske Sophia d. 13. marts. Einstürzende Neubauten kan i øvrigt opleves i Pumpehuset i København 23. marts, mens Sophia kan høres på Vega i København 20. marts. Desuden kan nævnes den gamle Sort Sol-guitarist Peter Peters band Bleeder, der efter længere tids lav profil spiller på VoxHall 30. januar og på Vega 7. februar.

Einstürzende Neubauten udgiver i foråret albummet "Perpetuum Mobile", Sophia udsender til januar "People Are Like Seasons", og også Bleeder skulle have noget nyt på vej.

Billetsalg til Lambchop-koncerterne er åbnet på Billetnet og Ebillet og for Århus' vedkommende også hos Århus Billetbureau.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA