x

Hannah Schneider og The Rumour Said Fire spiller i GAFFA Shop

Hannah Schneider og The Rumour Said Fire spiller i GAFFA Shop

Studenterhus Århus åbner denne weekend op for en række spændende kunstnere, der er tæt på at få deres store gennembrud. Newbees Festival har sikret sig helt dugfriske navne som starfighterne Oh Stacy og King's Light Infantry, men også mere etablerede navne som CODY, Quadron og Annasaid. Nu byder festivalen også på en gratis opvarmning, når to af festivalens navne kigger forbi GAFFA Shop og spiller en koncert.

Der er tale om de to navne Hannah Schneider (billedet) og The Rumour Said Fire, som giver smagsprøver på deres fuldlængdekoncerter i Studenterhus Århus. De talentfulde musikere spiller unplugged i GAFFA Shop på dagen for deres annoncerede aftenkoncerter, hvilket vil sige fredag eftermiddag for singer-songwriteren Hannah Schneider og lørdag middag for rockgruppen The Rumour Said Fire.

Hannah Schneider er et spændende navn til årets Newbees Festival, og multiinstrumentalisten har netop udgivet sit selvbetitlede debutalbum i denne uge. Hannah Schneider har tidligere imponeret publikum og anmeldere til blandt andet årets Spot Festival, hvor GAFFAs anmelder også roste sangerinden og gav hende en femstjernet anmeldelse:

"Sammenligningen med Feist og Jenny Wilson er god nok, men en fortyndet udgave er det ikke. Her var det også en sød stemme og nogle fine elektroniske plink og plunk. Men ringere end forbillederne var det ikke. Nogen ville nok mangle dybde eller tyngde i musikken, eller finde det hele for sødt. Men de lod ikke til at være til stede. Stående ovation virkede som en naturlig afslutning på publikums reaktion."

Udover Hannah Schneider besøger den københavnske rockkvartet The Rumour Said Fire også butikken i klostergade. Gruppen har netop debuteret med udgivelsen "The Life And Death Of A Male Body", der også fik ros i GAFFA som værende en "velkomponeret, energisk og charmerende debut-ep".

Det er dermed to yderst kompetente navne, der besøger GAFFA Shop, og giver en unik forsmag på, hvad Newbees Festival kan præsentere i weekenden. Publikum kan besøge butikken i klostergade 20 og se de to gratiskoncerter på anførte tidspunkter nedenfor.


I GAFFA Shop er programmet:

- Fredag d. 25. september kl. 16.30: Hannah Schneider

- Lørdag d. 26. september kl. 12.30: The Rumour Said Fire


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA