x

Queen udgiver sjette opsamlingsplade

Queen udgiver sjette opsamlingsplade

Rockbandet Queen har eksisteret i næsten 40 år, og har et utal af hits i bagagen. De har udgivet hele fem opsamlings-cd'er til dato, og den sjette i rækken kan fans få fingrene i den 16. november. Nogle er dog heldigere end andre, for dem som ejer en Logitech Squeezebox Radio mp3-afspiller har adgang både til cd'en og til noget eksklusivt bonusmateriale. Blandt dette bonusmateriale, som ikke vil være at få andre steder end via Squeezebox, kan man finde billeder og lydfilder med Brian May og Roger Taylor, der fortæller om historie og komposition for hvert nummer på pladen.

I en pressemeddelse benævner EMI Music, der udgiver pladen, det at Queen samarbejder med Logitech, som "en historisk begivenhed inden for musik". De skriver, at Queen altid har været et revolutionerende band, der er gået i front og skabt historie, for eksempel med rekord-salget af deres første opsamlings-cd, der er den mest solgte cd i Storbritannien, så derfor mener de at kun er naturligt at de tager dette skridt, og giver Squeezebox Radio-ejere chancen for at lytte med på albummet som de første.

Logitech er også godt tilfredse med aftalen. Vicedirektøren for salg og marketing hos Logitech i Europa, siger at samarbejdet med Queen sætter et spændende eksempel ved at bringe store klassikere som "We Will Rock You" og "Bohemian Rhapsody" til nye generationer af musikelskere, på en helt unik måde.

Queens trommeslager Roger Taylor har givet følgende udtalelse om deres samarbejde med Logitech: "Hvor er det stort at være de første over målstregen med dette teknologiske vidunder (Squeezebox, red.); endnu et spændende skridt på vores lange rejse."

Den nye Squeezebox har været i butikkerne i mindre end en måned, og er en mp3-afspiller hvor man har adgang til internettet og mange af de internetbaserede radiotjenester. Har man allerede har fået fingrene i en Squeezebox Radio, kan Queens nye cd høres her. Hvis ikke, må interesserede vente med at købe albummet i butikkerne til november.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA