x

Morrissey kollapsede på scenen

Morrissey kollapsede på scenen

Med ordene "God aften... formodentlig" startede Morrissey lørdag 24. oktober sin koncert i Swindon, men det blev det ikke. Sangeren lagde ellers ud med klassikeren "This Charming Man", men han nåede kun lige at færdiggøre sangen, inden han kollapsede på scenen og måtte bæres ud af to fra bandet.

Ifølge NME så Morrissey utilpas ud hele sangen igennem og så ud til at have vejrtrækningsproblemer. Da sangen nærmede sig sin afslutning, gik han på knæ og faldt derefter om. Efter at være blevet båret af scenen blev han kørt til et nærtliggende hospital, hvor han tilbragte natten.

Sangeren blev udskrevet den næste dag, og ifølge en talsmand har han det nu bedre. Man har dog valgt at aflyse koncerten i aften (26. oktober) i Bournemouth på lægens opfordring, da Morrissey har brug for hvile. Det vides endnu ikke, om flere koncerter vil blive aflyst.

Det er ikke første gang på denne turné, at Morrissey har måttet aflyse shows på grund af sit helbred. I maj var det dog stemmen, den var gal med, hvilket resulterede i en stribe aflysninger.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA