x

Bonnie 'Prince' Billy udgiver nyt album

Bonnie 'Prince' Billy udgiver nyt album

Det er ikke mere end et år siden, at Will Oldham, bedre kendt som Bonnie 'Prince' Billy, udsendte albummet "Beware", der blandt andet fik fem stjerner med på vejen af GAFFAs anmelder. Nu er Bonnie 'Prince' atter klar med en håndfuld nye sange, der er samlet på det kommende album "The Wonder Show Of The World".

På Pitchfork kan man læse om den lettere usædvanlige promotion, det nye album har fået. På en omtrent 30 sekunders YouTube-video, ses titlen på det kommende album skrevet på et par kvindebalder (eller er det?). I det lidt anderledes reklamefremstød, afsløres det også at Bonnie 'Prince' Billy på pladen vil blive akkompagneret af The Cairo Gang.

Den nye udgivelse udkommer på indie-pladeselskabet Drag City, og for dem, der ikke kan vente på at høre nyt fra singer/songwriterens rugende musikalske univers, er der hjælp at hente på pladeselskabets hjemmeside, hvor man kan lægge øre til en ny sang fra Bonnie 'Prince' Billy and the Cairo Gang. Nummeret hedder "Play, Guitar, Play", og vil ifølge Pitchfork ikke figurere på det nye album.

"The Wonder Show Of The World" udkommer d. 22. marts 2010.

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA