x

Simple Minds til Esbjerg

Simple Minds til Esbjerg

Der er masser af navne fra firserne programsat til Esbjerg Rockfestival, og de seneste tilføjelser er Simple Minds og Heaven 17. De vil byde på deres største hits til arrangementet, der afvikles 5. juni i Vognsbølparken i Esbjerg.

Simple Minds debuterede i 1979 med albummet "Life In A Day", men det egentlige gennembrud kom først nogle år senere, hvor pladen "New Gold Dream (81/82/83/84)" gik top fem i England, og de efterfølgende tre udgivelser alle røg helt til tops på hitlisten. I samme periode toppede bandet singlehitlisterne verden over med sangen "Don't You (Forget About Me)", der er taget fra soundtracket til filmen "The Breakfast Club". Til koncerten i Esbjerg kan man jo så håbe, at bandet hiver klassiskere som "Alive And Kicking" og "Belfast Child" frem af godteposen sammen med førnævnte megahit.

Heaven 17 kom til året efter, da de debuterede med et konceptalbum, der fokuserede på Thatchers England, hvilket blandt andet kunne høres på singlen "(We Don't Need This) Fascist Groove Thang". Gruppens store hit kom dog først to år senere, da de udsendte singlen "Temptation" fra albummet "The Luxury Gap".

Begge bands tilføjes nu et line-up, der allerede inkluderer Boy George, Alphaville og Johnny Hates Jazz.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA