x

Lær at danse som Michael Jackson

Lær at danse som Michael Jackson

Har du en danser i maven, men sidder for meget hjemme foran computeren til at komme ud og øve dig på svedige moves?

Så glæd dig til juletid, for så udkommer et nyt danse-og-syngespil gennem Ubisoft, hvor det gælder om at danse ligesom Michael Jackson. Med en ny form for bevægelsesfølsomt kamera, som bliver lanceret under navnet " Kinect And Move", vil spillet blive tilgængeligt til Xbox 360 og Playstation 3. Kameraet kommer til at opfange computerspillerens bevægelser, og spillet bedømmer, hvor godt man kan efterligne The King Of Pops verdensberømte dansetrin, der bliver fremført på skærmen.

Dansere fra Michael Jackons urealiserede afskedsshow "This Is It" fremførte dansetrinene til "Beat It", da spilkonceptet blev lanceret, og Ubisoft vice-direktør Tony Key sluttede præsentationen med at sige: "Med den teknologi der er tilgængelig i dag, vil alle være i stand til at lære at danse som dem (danserne fra "This Is It" showet, red.) og endda endnu bedre!"

Fans af Michael Jacksons musik vil måske bedre huske spillets udgivelsesdato til november for at være nogenlunde den samme som udgivelsesdatoen på albummet med uudgivet Michael Jackson-materiale, der er endnu et album i rækken af udgivelser, der følger i kølvandet på sangerens død.

Det er dog ikke første gang Michael Jackson har gjort sig som hovedperson i et spil. Der var det dog på mere frivillig basis, da han medvirkede i et computerspil fra 1989 med titlen "Michael Jackson's Moonwalker."


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA