x

Lis Er Stille høster store roser i Tyskland

Lis Er Stille høster store roser i Tyskland

Det århusianske band Lis Er Stille udsendte for nylig deres tredje studiealbum "The Collibro", og med den i bagagen drager bandet nu på en længere Europaturné, der blandt andet tager dem til Norge, Tyskland, Holland, Schweiz og Østrig.

Pladen udkom allerede i april i Danmark, men efter at udgivelsen er udkommet i Tyskland, Østrig, Schweiz, Holland og Belgien, er der virkelig kommet udenlandsk opmærksomhed omkring de fire symfoniske-rockere.

I hvert fald har bandet høstet positive roser i de tyske medier, for eksempel i Eclipsed Magazine, der har haft "The Collibro" som månedens album, og giver århusianerne 9 ud 10 i karakter. De skriver:

"The Collibro" er et album, du skal være i stand til at høre i sin fulde herlighed, dyk under overfladen og forkæl dig selv i en hvirvelvind af følelser. Og så stilhed."

Pladen virker dog umiddelbart til, at være en der deler vandende, idet GAFFAs anmelder Michael José Gonzalez gav pladen to stjerner med ordene:

"Albummet emmer af patos, og man fornemmer, at Lis Er Stille meget gerne vil fremstå som den danske mere dystre udgave af Muse, men den slags kommer man sgu ærligt talt ikke sovende til. Sangene mangler substans, og forsanger Martin Byrialsens vokal er desværre blot et af flere elementer på pladen, der ikke er værd at skrive hjem om. Bedre held næste gang."

For at tage stilling til hvilken side man selv står på, må man tage til en af følgende europæiske byer, hvor Lis Er Stille spiller, eller investere i albummet "The Collibro", som udkom den 10. april i år. Se den fulde liste over bandets Europaturné her:

7.09.10 Oslo, SubScene (N)
18.09.10 Bergen, Kvarteret (N)
5.10.10 Erfurt, Stadtgarten w/ EAST OF THE WALL (D)
6.10.10 Nürnberg, MUZ (D)
7.10.10 Köln, Lichtung (D)
8.10.10 Eindhoven, TAC (NL)
9.10.10 Haarlem, Patronaat w/ EAST OF THE WALL (NL)
10.10.10 Berlin, NBI (D)
11.10.10 Hamburg, Astra Stube (D)
15.10.10 Sursee, Kulturwerk 118 (CH)
17.10.10 Linz, Stadtwerkstatt w/ EAGLE TWIN + POMBAGIRA (A)
19.10.10 Hannover, Cafe Glocksee (D)

Læs og hør mere om bandet på deres Myspace-profil.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA