Nyhed

Mads Mouritz varmer op for Katie Melua på Vega

Rost ung singer-songwriter support for jazz-pop-stjernen i København 25. september.

I morgen, 25. september spiller den engelsk bosatte, georgisk fødte og ganske populære jazz-pop-sangerinde og -guitarist Katie Melua på Vega i København. Og i sidste øjeblik er den unge danske sanger og sangskriver Mads Mouritz blevet sat på som opvarmning.

Mads Mouritz dyrker som Melua den "klassiske", akustisk guitar-baserede sangskrivning med let jazzede undertoner, og i Mads Mouritz’ tilfælde også med lidt countryinspiration, lidt i stil med et navn som Teitur, han i øvrigt er gammel ven af – de to har gået i gymnasiet sammen i Holstebro.

På Vega stiller Mads Mouritz op i duoform med Jacob Funch på elektrisk guitar og ham selv på akustisk ditto. En konstellation, hvis optræden GAFFA.dk's anmelder – undertegnede – fandt ganske vellykket, da de spillede på Gyngen i Århus i august.


Mads Mouritz har givet masser af koncerter både i Danmark og USA og udgav tidligere på året sit debutalbum "This Chaos Called Love", der har fået fine anmeldelser, bl.a. i GAFFA, og også har givet ham en del radio-airplay, bl.a. på DR-P4. Og opvarmningstjansen på Vega må siges at være endnu en fjer i Mads Mouritz’ karrieremæssige hat.

Der er stadig billetter til koncerten på Billetmaskinen.


ANNONCE