x

Julehygge i Musikcaféen

Julehygge i Musikcaféen

Det årlige jule-event Yulestock finder i år sted i Musicaféen i Huset i Magstræde d. 18. december kl. 20:00. Arrangøren lover, at der er sørget for glögg, æbleskiver, og andet juleknas samt en masse musik. Denne gang kan man opleve følgende kunstnere:

Hannah Schneider

Københavnske Hannah Schneider (billedet red.) har efterhånden bidt sig fast i danskernes bevidsthed med blandt andet radiohittet "Raindrops", og da hun tidligere på året gæstede Train i Århus, måtte GAFFAs anmelder kvittere med 4 stjerner og følgende ord:

"Man må håbe, Hannah Schneider kan trække lidt flere publikummer på resten af sin turné, for hun er absolut et stort talent, både som sangerinde og sangskriver, og har tilmed såvel originalitet som personlighed med sin blanding af pop, folk og elektro. Jeg har faktisk fornemmelsen af, at vi kun har set begyndelsen af en lang og markant karriere i dansk - og måske international - musik."

Il Tempo Gigante

Il Tempo Gigante udgav i sommeren albummet "Lost Something Good" som fik 4 stjerner og disse ord med på vejen:

"Lost Something Good er et overdådigt iscenesat debutalbum, spændt ud mellem singer/songwriter-folk og krukket cabaret-pop. Og håndspillet electronica og kitschede crooner-ballader. Hansen oser af overskud, når han lader alt fra klarinetter og klaverer til thereminer og spøgelseskor akkompagnere lytteren gennem sine lange, snirklede sange om alt og intet."

Edison Jr.

Edison Jr. optrådte også til Yulestock i 2008. Her skrev GAFFAs anmelder Nadia Parbo følgende om gruppens optræden i Huset i Magstræde:

"Huset var denne aften et godt udstillingsvindue for de følsomme sange, som Edison Jr. fremlagde for de sofistikerede fremmødte. Akustikken var noget nær perfekt, og lyden fra scenens to guitarer lagde sig som et blødt tæppe over rummet."

StokkCity

Stokkcity udgav i 2009 debutalbummet af samme navn. Her skrev GAFFAs anmelder Ivan Rod følgende:

"Der er noget uhyre forfriskende over danske StokkCitys debut. Kvartetten og dens gæstemusikere spiller en aldeles uhøjtidelig blanding af pop, rock, jazz og balkan. Og gør det helt åbenlyst med et glimt i øjet. Ikke dermed sagt, at musikken kun er for sjov, for det er den ikke. Men kvartetten tager ikke sig selv mere alvorligt end nødvendigt er. Og dét gør den til en helt særlig oplevelse på cd - og helt sikkert også på scenen."

Foruden ovenstående kunstnere kan man denne aften også opleve Robot og Lo-fi Empire.

Arrangementet starter kl.20.00, hvor arrangøren lover, at der vil være rig mulighed for at julehygge med pebernødder og klementiner, inden første artist går på scenen kl.21.00.

Billetter koster 100 kroner og købes i indgangen.

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA