x

Michael Jackson må nøjes med fjerdepladsen

Michael Jackson må nøjes med fjerdepladsen

Et kig på ugens albumhitliste viser endnu engang, at december måned ikke handler om nye udgivelser, men derimod nærmere julegaveindkøb af store danske udgivelser. Derfor er der kun en enkelt nyhed på ugens liste, men den har dog trods alt taget turen ind i top fem.

Det drejer sig om den første posthume udgivelse fra Michael Jackson, der ryger ind på en fjerdeplads på ugens liste. Albummet har de seneste uger været omgivet af en hel del kontroverser, hvor blandt andet medlemmer af Jackson-familien har hævdet, at det ikke er en afdøde sanger, der synger alle sangene på albummet. Samtidig har folk, der rent faktisk har arbejdet på og med albummet insisteret på, at alt er indsunget af poplegenden.

Om dette har haft indflydelse på salget vides ikke, men faktum er i hvert fald at "Michael" i denne uge må se sig slået af Take That-albummet "Progress" samt opsamlingsalbummene "Past Forward" med Thomas Helmig og "Welcome Back Colour" med Tina Dickow. Sidste navn i denne uges top fem er Sissel Kyrkjebø med "Til Dig".

Se hele ugens top fyrre hos Hitlisten.nu.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA