x

Tivoli Friheden offentliggør de næste navne til Fed Fredag

Tivoli Friheden offentliggør de næste navne til Fed Fredag

16 Fede Fredage, 16 fede topnavne og 16 fede koncerter er, hvad Tivoli Friheden reklamerer med i forbindelse med offentliggørelsen af fire nye navne til deres koncertprogram. De seneste tilføjelser til programmet er Alphabeat, Burhan G, Big Fat Snake og Lis Sørensen.

Friheden slår den 16. april 2011 dørene op for en ny sæson, hvor der vil blive taget hul på et nyt program for Fed Fredag, der i år er udvidet med to ekstra koncerter i forhold til sidste år. Tivoli Frihedens Friluftsscene disker op med hele 16 Fede Fredage i streg, hvor den første afvikles fredag den 20. maj, og derefter er der musik på programmet alle fredage hen til den 2. september.

Her er de nyeste navne til årets Fed Fredags program 2011:

Alphabeat – 20. 5. 2011:

Siden Alphabeat udgav deres debutalbum tilbage i 2007, har bandet haft ekstraordinært travlt. Sideløbende med deres karriere i Danmark er det lykkedes for dem at skabe sig et navn i England, samtidig med at de har opbygget et solidt ry som et aldeles velspillende liveband.

Burhan G – 3. 6. 2011:

Burhan G har i næsten et årti leveret store hits til r&b- og popfolket. Af disse kan nævnes "Tættere På Himlen", "Mest Ondt", "Jeg Vil Have Dig For Mig Selv" og den dansksprogede debutsingle "Burhan G" fra 2010.

Big Fat Snake – 1. 7. 2011:

Big Fat Snake, der i sidste måned udgav albummet "Come Closer", har efterhånden eksisteret på den danske musikscene i 20 år, hvilket har resulteret i en stor fanskare. "Med albummet "Come Closer" har Big Fat Snake fundet ind til kernen igen – som musikere, sangskrivere og ikke mindst som band", skriver bandet på deres hjemmeside.

Lis Sørensen – 22. 7. 2011:

Lis Sørensen, der solodebuterede i 1983 med albummet "Himmelen Ned På Jorden", har været aktiv musiker i mange år. Hun var fra 1974-1979 medlem af kvindebandet Shit og Chanel og satte efterfølgende gang i en succesfuld solokarriere.

Alle koncerter starter kl. 20.00, og gæster med Sæsonkort har gratis adgang. Entré inden kl. 18.00 koster 75 kr., og efter kl. 18.00 er prisen 120 kr. pr. person for voksne. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA