x

Se tre nye indslag på GAFFA TV

Se tre nye indslag på GAFFA TV

På GAFFA TV kan du netop nu se tre nye indslag med henholdsvis Veto, Elbow og Sebastian Lind.

Veto – musikvideo

I sommer havde Veto (billedet) æren af at åbne Orange Scene på årets Roskilde Festival. Den koncert slog alle publikumsrekorder for åbningskoncerter på festivalen. Mere end 60.000 mennesker stod klar da bandet kl. 17.00 entrerede den legendariske scene, og det er foreviget i musikvideoen til nummeret "Am I Awake Or Should I Wake Up".

Videon er produceret i et samarbejde mellem Veto, Sony og Volcano og er instrueret af Rasmus Weng Karlsen og redigereret af Rasmus Weng Karlsen & Daniel Aude.

Se den på GAFFA TV.

Elbow – interview

Det bristiske rockband Elbow gæstede dette års Northside Festival, og i den anledning fik GAFFAs medarbejdere Mikkel Elbech og Morten Rygaard et interview med forsanger Guy Garvey og bassist Pete Tuner, hvor de fortæller om albummet "Build A Rocket Boys!" og ikke mindst om, hvordan man får inspiration som sangskriver uden at gøre livet surt for andre.

Se interviewet på GAFFA TV.

Sebastian Lind – musikvideo

Sebastian Lind udsendte i september sit andet album "I Will Follow", og for nylig kom musikvideoen til førstesinglen "Never Let Go", som nu kan ses på GAFFA TV. I videoen blandes animation og virkelighed, når Sebatian Lind spiller "Never Let Go" midt i en skov på et værelse. Videoen er instrueret og redigeret af Kristian Håskjold og Simon Madsen.

Se videoen på GAFFA TV.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA