Nyhed

Martin Hall klar med videoforløber

Videoen til "MILFs, Cum and Schopenhauer" er nu blevet offentliggjort

Tidligere på året udsendte den produktive herre Martin Hall albummet "Performing Apart" sammen med Tone, og til efteråret udkommer allerede nyt i form af et album med titlen "If Power Asks Why". Her har Hall allieret sig med mezzosopranen Andrea Pellegrini og den klassiske pianist Tanja Zapolski. Hall har skrevet og produceret albummet, men medvirker selv kun i baggrunden på spilledåse, lydeffekter med videre. Den kommende plade udsendes som vinyl-lp, cd og download den 1. oktober 2012.

Der er tale om nye sange fra Hall, som endvidere får assistance fra ensemblet Lydenskab og kontrabassisten Ida Bach Jensen. Pladen er produceret af Hall selv, og materialet er for størstedelen af numrenes vedkommende arrangeret af Alexander Zapolski.

Hall er nu klar med den første video fra albummet, nemlig til sangen med den meget Hall'ske titel "MILFs, Cum and Schopenhauer". Også i videoen glimrer Hall ved sit fravær, og i stedet fokuserer den retro-orienterede optagelse på sangerinden Andrea Pellegrini og pianisten Tanja Zapolski.


Videoen er instrueret af Robin Skjoldborg, produceret af Martin Hall og klippet af Henrik Möll.

Selv beskriver Hall det musikalske projekt således:

"Udgangspunktet for produktionen er en række flygelbaserede hybridlieder, en samling rendestenssange med havudsigt, og materialet er kendetegnet af en særligt dunkelt-dramatisk karakter, hvor titler som "Hope is a Lack of Information", "Rather Quotable than Honest" og "MILFs, Cum and Schopenhauer" måske kan være med til at give en indikation af projektets lyriske åre. Der er tale om et værk fuld af affektbårne indsigelser mod tidens kulturelle imperativer
– om en serie både højstemte og bramfrie kommentarer til tidens centerløse kønsrolledebat og standardiserede begærsparametre".


Det er i øvrigt langtfra første gang, Hall samarbejder med Andrea Pellegrini: tilbage i 2004 stod makkerne bag operamontageværket "Das Mechanische Klavier", ligesom Pellegrini sang to af numrene på Halls album "Hospital Cafeterias" fra 2009. Senest har de to samarbejdet i forbindelse med teaterforestillingen Kinoplex, der blev opført på Københavns Musikteater og Kulturværftet i Helsingør i efteråret 2010.

Se videoen til "MILFs, Cum and Schopenhauer":

 


ANNONCE