x

Jake Bugg udskyder danske koncerter

Jake Bugg udskyder danske koncerter

Grundet uforudsete årsager er dele af turnéen med den 19-årige engelske sanger og sangskriver Jake Bugg i marts blevet flyttet til april, deriblandt de to danske koncerter på Vega og Train henholdsvis 13. og 17. marts. Koncerterne finder i stedet sted henholdsvis 1. april på Train i Aarhus og 2. april på Vega i København. Koncerten i København er desuden rykket fra Lille til Store Vega.

Jake Bugg blev i april sidste år første gang præsenteret for det danske publikum, da han spillede opvarmning for Michael Kiwanuka i et udsolgt Lille Vega. I oktober sendte Jake Bugg sit selvbetitlede debutalbum på gaden, et album, hvor tydelige 60'er-inspirationskilder som Beatles, Kinks og Donovan skinner igennem. Albummet gik direkte ind som nummer 1 på den engelske hitliste. GAFFAs anmelder Kristian Bach Petersen tildelte det fire stjerner og følgende dom: "Et par af de mere enslydende og småkedelige tracks kunne nok godt nænsomt være skåret ud fra de 14 numre, men som debut fra en 19-årig er albummet rigtig helstøbt og lover rigtig godt for Jake Bugg."

Jake Bugg gæstede også den store P6 Beat-koncert i Koncerthuset i december, hvor han gav en solokoncert. Her uddelte GAFFAs anmelder Rune Schlosser fire stjerner og skrev blandt andet: "Inspirationerne er ikke svære at høre, men Bugg formår med sin ubekymrede tilgang, sin meget kraftfulde vokal, der for alvor kom til sin ret i Koncertsalens smukke akustik, og de ganske fine tekster at genetablere den 60/70'er-inspirerede sanger/fortæller-stil som sin egen."

Billetter købt til de oprindelige datoer kan naturligvis benyttes til de nye datoer i april eller refunderes, hvor de er købt indtil 1. marts.

Nye billetter kan købes fra nu via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA