x

Se videoen til Depeche Modes nye single

Se videoen til Depeche Modes nye single

Depeche Mode har netop offentliggjort videoen til singleforløberen til deres kommende og trettende album. Singlen hedder "Heaven" og er en afdæmpet og eftertænksom sag. Du kan se den stemningsfulde video nedenfor.

Albummet får titlen "Delta Machine", og det indeholder 13 numre og yderligere fire i deluxe-versionen. Albummet udkommer den 25. marts 2013, og videoen til "Heaven" bliver lanceret i morgen, 1. februar.

Martin Gore og Dave Gahan har skrevet alle sangene på albummet, som de vil have med sig i bagagen, når de drager på deres omfattende europæiske turné, der blandt andet kommer forbi Parken i København den 13. juni.

"Det var utroligt skræmmende at skrive dette album, fordi jeg ønskede, at det skulle være meget moderne," fortæller Martin Gore. "Jeg vil have, at folk skal have det godt med at lytte til pladen, at de skal få en slags fred. Der er bare noget magisk over den."

Dave Gahan tilføjer: "Med denne udgivelse har vi ændret vores indstilling til, hvordan man skaber et album. Når vi rammer en mur, hvor vi indser, at albummet lyder for normalt, roder vi rundt i det, og det giver virkelig den organiske Depeche Mode-lyd. "Delta Machine" er lige sådan, og jeg glæder mig til, at alle vores fans hører det."

Albummet er indspillet i Santa Barbara, Californien og New York City i 2012 og er produceret af Ben Hillier og mikset af Flood – to af Depeche Modes mangeårige samarbejdspartnere.

Depeche har udgivet alle deres tidligere album på det engelske indie-selskab Mute, men i forbindelse med den nye albumudgivelse er de altså skiftet til det amerikanske selskab Columbia, som er en del af multinationale Sony Music. 

Depeche Modes seneste studiealbum, "Sounds of the Universe" fra 2009, fik fire stjerner af GAFFAs Finn P. Madsen, som blandt andet skrev: "Sounds Of The Universe er lyden af et band, der langt om længe er kommet overens med sig selv uden at sætte noget over styr". Siden har bandet været på turné, de har udgivet en live-boks samt et remix-album og er nu på vej med deres trettende studiealbum.

Tracklisten til det nye album bliver som følger:

1 - Welcome To My World
2 - Angel
3 - Heaven
4 - Secret To The End
5 - My Little Universe
6 - Slow
7 - Broken
8 - The Child Inside
9 - Soft Touch / Raw Nerve
10 - Should Be Higher
11 - Alone
12 - Soothe My Soul
13 - Goodbye

Deluxe-udgaven indeholder desuden en fotobog med billeder taget af gruppens faste samarbejdspartner Anton Corbijn og en ekstra cd/vinylplade med disse sange:

1 - Long Time Lie
2 - Happens All The Time
3 - Always
4 - All That's Mine

Se videoen til "Heaven":


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA