x

Trixie Whitley til Vega

Trixie Whitley til Vega

26-årige Trixie Whitley markerede sig for alvor i løbet af 2011 i stjerneproduceren Daniel Lanois' projekt Black Dub, og tidligere på året udsendte hun så soloalbummet "Fourth Corner" i eget navn:

"Albummet er næsten udelukkende stemningfyldte ballader af høj produktionsmæssig og musikalsk kvalitet. (...) Whitley har klart mere appeal til den kritiske musikelsker end mass appeal til det brede pop- og danse-glade publikum" skrev GAFFAs Sohail Hassan om pladen i en anmeldelse under overskriften "Trixie gør far stolt".

Far er i dette tilfælde nemlig bluesguitaristen Chris Whitley, og lille Trixie var da også med på scenen allerede i tre-års-alderen, ligesom hun i en ung alder gav den som dj på Belgiens Museum for Moderne Kunst (!) - moderen er belgier.

Denne sommer kan sangerinden så opleves live i København, når hun tager sit album og sange som "Need Your Love", "Hotel No Name" og "Irene" med til Lille Vega den 17. juli klokken 21.

"Whitley udforsker spændet mellem rendyrket kærlighed, altopslugende vrede, uspoleret lykke og lammende ensomhed", hedder det flot i en pressemeddelelse i forbindelse med koncerten - og det koster blot 120 kroner at opleve Whitley i de store følelsers vold denne sommeraften.

Billetter kan købes via Vegas egen hjemmeside.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA