x

Se de første navne til Gutter Island

Se de første navne til Gutter Island

Gutter Island Garagerock Festival, som sidste år kunne melde udsolgt, har netop åbnet for billetsalget og annoncerer i den anledning de første tre navne. Den to dage lange festival, som afholdes den 22.-23. august 2014, har booket Spids Nøgenhat (billedet, red.), Daddy Long Legs og sidst, men ikke mindst Baby In Vain. Om de tre bookinger skriver arrangørerne:

"Bandet (Spids Nøgenhat, red.), der om nogen virkelig har sprængt rammerne for dansksproget musik af allerhøjste karat. Legendariske for deres superintense koncerter, som Gutter Island i 2010 havde fornøjelsen af, da de lukkede fortet, dér lige i strædet mellem Sjælland og Lolland-Falster!"

"'Brooklyn's Finest' fristes man hurtigt til at sige om Daddy Long Legs, når man først én gang er stødt ind i denne trio og deres massive mundharmonikabaserede garagerock. Et frontalangreb af piskende og skrallet Chicago-blues, som kan høres på deres nyslupne debutalbum "Evil Eye on You" eller kunne opleves ved deres nylige DK-besøg som support for Andre Mr. Rhythm Williams."

"De tre purunge piger i Baby In Vain har i 2013 fået et gennembrud af uhørte dimensioner. Ikke bare i Danmark, men også udlandet har bemærket Baby in Vain og deres ekstremt umiddelbare og skånselsløse musik. En komprimering af alt det bedste fra rockhistorien."

Gutter Island Garagerock Festival, der udelukkende fokuserer på garagerocken og beslægtede genrer, har som følge af sidste års flotte billetsalg valgt at tilføje yderligere 50 billetter til puljen, så der nu i alt bliver solgt 600 billetter.

Du kan finde billetter til festivalen via GAFFA Live.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA