x

Superheroes opløst

Superheroes opløst

Billede: Casper Helmer

Det er ved at være længe siden, man har hørt noget til Superheroes, og nu har gruppen så netop oplyst på sin hjemmeside, at medlemmerne har besluttet at gå hver til sit. Superheroes har ellers i flere år været opsat på at lave nyt album, deres fjerde, men det bliver nu ikke til noget.

Sanger Thomas Troelsen (billedet), guitarist Asger Tarpgaard og keyboardspiller og korsanger Tanja Simonsen har dog dannet et nyt band med det ikke særlig Google-venlige navn Private. Private er allerede i gang med at indspille deres debutalbum, der ventes ude næste forår. Andre medlemmer fortsætter i andre projekter.

Opløsningen kommer måske ikke helt overraskende, al den stund at Thomas Troelsen de senere år har været særdeles aktiv som producer (Junior Senior, TV-2, Drengene Fra Angora, Melody Club med flere), remixer (Beck, Le Tigre med flere) og indehaver af det velbesøgte Delta Lab-studie, men hans studiearbejde tager åbenbart ikke al hans tid, siden han har været med til at danne et nyt band.

Superheroes nåede at eksistere i 10 år og udsende tre studiealbum, ”Dancing Casanova” (1998), ”Igloo” (2000) og ”Superheroes”, der gav dem radiohits som ”See You At The Railroads”, ”Johnny And I”, ”What’s Going On”, ”Turn Me On”, ”Someone Else” og mange flere. Pladerne blev også udsendt i flere andre lande, og Superheroes nåede at turnere intensivt i ind- og udland.

Bandet takker på hjemmesiden sine fans og sit pladeselskab Crunchy Frog og opfordrer alle til at følge med i deres nye projekter. Og det gør vi så.

Superheroes' hjemmeside

Privates hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA