x

Kongsted fyrer op under Amager Bio

Kongsted fyrer op under Amager Bio

Som en anden Clark Kent/Supermand er Andreas Kongsted Kandidat i Finance & Strategic Management om dagen og hot dj om natten på diskoklubbernes neonbonede gulve. Når han afslutter et travlt 2014 på blandt andet 30 klubjobs i foråret og turné på sommerens festivaler, bliver det med et brag af en fest på Amager Bio den 26. september.  

Kongsted har to år i træk vundet Årets Mainstream DJ ved Danish Deejay Award - henholdsvis i 2010 og 2011. Den unge dj's popularitet har også været støt voksende med tracks som "Chuck Norris", "Light in the Dark" og nyeste single "Drunk Smiley Guy", der har sørget for en solid fest på de danske klubber og streamet sig til top på de danske hitlister. "Chuck Norris" er således certificeret dobbelt-platin for streaming. 

GAFFAs Nanna Jenner Jensen talte i januar med Kongsted og spurgte blandt andet indtil hans dobbeltliv som både studerende og dj. Han svarede: "Jeg har ikke dvælet ved mine oplevelser. Der har aldrig været et ultimativt mål, men jeg har taget et skridt op ad bjerget ad gangen, nydt det, og er så gået videre. Tingene har været et frirum for hinanden. At være dj blev et frirum for studielivet, og studiet blev et frirum for musikken. Tingene må ikke blive for overfokuserede. Der skal være balance og flere ben under dig til at støtte dig, hvis det hele nu pludselig var slut i morgen."

Forsalget til dj-braget på Amager Bio den 26. september starter i morgen, torsdag den 13. marts, klokken 10.00, og billetter kan skaffes via billetnet.dk.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA