x

Se Michael Jackson genopstå som hologram

Se Michael Jackson genopstå som hologram

I aftes blev det stort anlagte Billboard Music Awards-show afholdt i MGM Grand Garden Arena i Las Vegas. Blandt de mange optrædende så man Michael Jackson. The King of Pop døde ganske vist som bekendt for snart fem år siden, men i aftes genopstod han som hologram og fremførte nummeret "Slave to the Rhythm" fra sit netop udsendte posthume album "Xscape". Hologrammet dansede og moonwalkede også sammen med en række levende dansere.

Michael Jackson-hologrammet følger i sporet på raplegenden Tupac Shakur, der genopstod som hologram til Coachella-festivalen i Californien i 2012, og med den avancerede hologram-teknik, der findes i dag, kan man let forestille sig flere afdøde stjerner blive vækket til live på denne særegne facon.

Den helt store vinder til Billboard Music Awards var en af Jacksons musikalske efterkommere, Justin Timberlake, som tog hele syv priser med hjem, heriblandt "Top Artist" og "Top Male Artist" – og i øvrigt synger duet med Jackson på "Xscape"-albummet. Imagine Dragons vandt fem priser, og Pharrell, Robin Thicke T.I. hver fire.

Se den særegne performance nedenfor:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA