x

Gwen Stefani vil tilbage til No Doubt

Gwen Stefani vil tilbage til No Doubt

Det er åbenbart blevet moderne at ville tilbage til sit gamle band. GAFFA.dk skrev tidligere på dagen, at Blurs gamle guitarist Graham Coxon gerne ville genforenes med sin gamle gruppe, og nu er det No Doubts Gwen Stefani, der er blevet træt af solo-tilværelsen.

Den blonde sangerinde med de postkasserøde læber udtaler, at hun er desperat efter at komme med i No Doubt igen for at indspille et nyt album. Gwen udtaler også, at hun er villig til at lægge sin solokarriere bag sig for at kunne blive genforenet med sit gamle band.

Gwen Stefanis andet soloalbum ”The Sweet Escape” vil være på gaden den 4. december. Gwen og grubler over, om dette skulle være hendes sidste soloalbum indtil videre.

Til MTV udtaler Gwen: ”Jeg tror ikke, jeg vil lave et nyt soloalbum. Jeg kan ikke forudse noget, men jeg har ikke planer om at lave et til af disse soloalbum. Jeg har meget lyst til, at gå tilbage til No Doubt for at indspille et nyt album, efter mit nye soloalbum er udkommet.”

Gwen fortæller også, at hun rent faktisk har lavet nok sange til, at det godt kunne blive et endnu et soloalbum fra hende, men intet er sikkert endnu.

”Jeg ved virkelig ikke, hvad der vil ske herefter, der er cirka ti ekstra sange tilbage, som jeg kunne bruge til at lave et nyt soloalbum meget hurtigt. Nu må vi se, hvad der sker, man kan jo altid bruge ti sange til et eller andet. Jeg kunne jo også være grådig og bare bruge dem til at høre selv.”Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA