x

Fyr vil have sex – hun citerer Hellström og Maggio

Fyr vil have sex – hun citerer Hellström og Maggio

En sms-konversation spreder sig i øjeblikket som en steppebrand på Twitter. Svenske Nathalie Shelegi, ejer af profilen @nathalieshelegi, driver gæk med en fyr, som sender hende frække sms'er. Hun svarer nemlig konsekvent med citater af Håkan Hellström og Veronica Maggio, uden at fyren bemærker det. Det har resulteret i en ganske bizar korrespondance, som du kan se nedenfor.

Fyrens allerførste spørgsmål til Nathalie fremgår ikke af tråden, men hun svarer med ordene "vill du ha en idiot, lägg din hand i min", et citat fra Hellström-sangen "Valborg". Det resulterer i svaret "Hvad?", som får følgende gensvar: "Du kanske aldrig får den du vill få, men du får mig", et citat fra samme sang. Til dette svarer fyren "Sødt", efterfulgt af: "Må jeg kalde dig skat, når vi knepper?"

Hertil svarer Nathalie kækt: "I taxin, i trappen, i hissen, i hallen", et citat fra Veronica Maggios "Jeg Kommer", som tydeligt tænder op i fyren. Han svarer "frækt" efterfulgt af: "Hvad er dit favoritsted uden for sengen?" Svaret lyder "Hemmafester och en stulen bil", et citat fra Veronica Maggios "17 År". Og sådan går det slag i slag.

Se hele korrespondancen nedenfor, og hvis du vil have lyd på, kan du høre Håkan Hellströms "Valborg" og Veronica Maggios "Jag Kommer" under den særegne ordveksling.

 

 

  

 

  


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA