x

Hør sidste koncert, inden PB43 bliver til self storage

Hør sidste koncert, inden PB43 bliver til self storage

Lørdag den 14. februar bliver sidste gang, at Musikforeningen PB43 slår dørene op til koncert på den nedlagte lakfabrik på Prags Boulevard 43. Det bliver til tonerne af Alcoholic Faith Mission og Speaker Bite Me, at musikforeningen drejer nøglen om efter tre år med interessante koncerter og festivaler. 

PB43 huser i dag cirka 150 kreative iværksætter. Der er arkitekter, malere, snedkere, musikselskaber, producere, gallerier, forlag, designere, programmører, trykkere, keramik, cykelsmede og mange andet. Se www.pb43.dk

PB43 blev solgt til anden side i november 2014 – efter at PB43 selv havde lagt et bud på grunden, et tocifret millionbeløb, som ifølge PB43 var langt over vurderingen, men desværre ikke nok. Stedet skal nu ryddes og bygges om til self storage.

Alcoholic Faith Mission (billedet) spiller releasekoncert for deres femte studiealbum "Orbitor", der udkommer den 20. februar i år. Det er, indtil videre, deres eneste offentliggjorte koncert på dansk jord. Det danske indie rock/pop-orkester har været flittige gæster på PB43, og det faldt således naturligt, at de skulle være med til at lukke stedet ned. 

Speaker Bite Me spiller for anden gang på PB43, hvor de, ifølge musikforeningen, altid har haft en stor stjerne, som et orkester, der ikke er bange for at eksperimentere og larme. 

Du kan heldigvis stadig nå at opleve atmosfæren på den nedlagte lakfabrik, men skynd dig - der er kun få billetter tilbage til afdansningsballet. Du kan finde billetterne her og indtil da, kan du knappe gravøllene op til musikken fra Alcoholic Faith Mission og Speaker Bite Me her: 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA