x

Xtra Naan klar med menneske-malkende musikvideo

Xtra Naan klar med menneske-malkende musikvideo

"Malk mig som en ko, som en stor flot ko. Malk mig som en ko, som en stor flot ko. Malk mig som en ko, som en stor flot ko. Bliv ved! Bliv ved! Indtil jeg siger muh." 

Sådan lyder de yndige toner fra singlen "Malk mig", der nu også har en tilhørende ny, bizar video, hvor yvere, tyreansigter og androgyne væsener huserer. Mændene bag den sex-drevne verden kalder sig Xtra Naan, men du kender dem som nok bedre som Tue Track (Malk de Koijn) og Peder og Simon fra Gramsespektrum. Xtra Naan er de tre herrers fritidsloge, der nu snart debuterer med et mini-album, mere præcist den 29. maj. 

Tue Track, Simon Bonde og Peder Pedersen lærte hinanden at kende tilbage i 1996, hvor Tue Track var stor fan af Prunes, som Simon og Peder begge var en del af. Samtidig var Simon og Peder begyndt at lave sketches under navnet Gramsespektrum til programmet Go! på P3. Tue Track gæstede hyppigt P3, så her lærte de tre mænd hinanden godt at kende. 

Omkring 2006-2007 havde Tue Track og Peder studie ved siden af hinanden, og en dag havde Track sagt til Peder, at han også skulle huske at lave noget musik for sjov - med henvisning til Peders mere seriøse, kunstneriske solo-albums. Hermed så Xtra Naan dagens lys, og Peders Gramsespektrum-partner, Simon, som ikke lavede musik i sit daglige virke, var vild for at blive medlem af logen. Den lille herreklub begyndte allerede dengang at arbejde med de numre, som senere skulle blive til sangene "Puha" og "Smuglerne" fra 2012.

Xtra Naan var dog altid mest af alt et hygge-projekt, og derfor er det først i 2015, at hip hip-trioen kaster den første officielle udgivelse på gaden. Det selvbetitlede album udkommer som sagt den 29. maj, og indtil da kan du fornøje dig med den nye video til "Malk Mig" lige her:  


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA