x

Kom til strengeleg og oplev Franz Beckerlees guitarer

Kom til strengeleg og oplev Franz Beckerlees guitarer

Lørdag den 3. oktober slår Østerbrohuset i København dørene op til Copenhagen Guitar & Bass Show for 10. gang med et jubilæumsprogram, der ud over at byde på Nordens største musikudstyrsmarked også inkluderer intime optrædener med Volbeats lead-guitarist Rob Caggiano, albumaktuelle Billy Cross og en særudstilling med Franz Beckerlees legendariske Strattocaster og Les Paul, der blev brugt til indspilningerne af alle Gasolin's album.

Copenhagen Guitar & Bass Show er det inkarnerede guitarland, hvor folk gerne bruger mange penge på den helt rigtige guitar. Andre nøjes med blot at kigge eller teste de nyeste instrumenter, der for en sjælden gangs skyld er samlet under et tag i de forskellige stande. I standene kan man også få en snak med danske guitar-ambassadører for eksempel Jacob Binzer i Akustikken eller metalbandet Raunchy hos Fender.

Hele messen og showet kredser sig således om de klassiske strengeinstrumenter i rockverdenen, og til at kæde det hele sammen er en række "clinics", der er den tekniske betegnelse for en slags showcase, hvor de optrædende spiller deres musik, fortæller anekdoter og deler ud af deres spilleteknik. Ud over ovennævnte Rob Caggiano, der optræder både lørdag og søndag, og Billy Cross vil man i løbet af dagene også kunne opleve Raunchy, Mick Box fra Uriah Heep, Michael Denner og Hank Shermann fra Mercyful Fate samt Finn Olafsson.

Billetter til arrangementet kan købes gennem Billetto her.

Nyd Franz Beckerlees guitartoner fra legendariske "Langebro": 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA