Nyhed

VELKOMMEN TIL MEDINA: Musik i Lejet klar med fem nye navne

Medina og Veto er blandt de seneste tilføjelser til næste sommers nordsjællandske lineup

Med de seneste ugers regn, sne og slud findes der næsten ingen bedre timing for landets musikfestivaller at introducere os for hvad der venter, når festivalportene åbner til sommer.

I november løftede Musik i Lejet sløret for de første navne til deres lineup for 2024. Listen inkluderede blandt andet When Saints Go Machine og Guldimund. Nu præsenterer musikfestivalen i Tidsvildeleje så yderligere fem navne til sommerens festival d. 18. 19. og 20. juli. 

Første tilføjelse er Medina, der cementerede sin klubdronning-status til Grøn Koncert i år med en “respektindgydende pragtpræstation” til fem GAFFA-stjerner. Medina udgav i oktober sin nye single ”Danser For Mig Selv”.


Tina Dickow er også kommet på programmet til Lejet. Singer-songwriterens seneste album Bitte Små Ryk (2022) fik fire stjerner af GAFFAs anmelder Jan Opstrup Poulsen. Bitte Små Ryk er Tina Dickows tiende album - men det første med egne sange på dansk. I forbindelse med udgivelsen stillede hun op til en snak perfektionisme og sårbarheden i at skifte sangsprog i et interview med GAFFA.

Malte Ebert lægger også vejen forbi strandfestivallen. Den tidligere Gulddreng lagde alter egoet endegyldigt på hylden i 2023 med annonceringen af Gennemsnitsdansker-turnéen til efteråret 2024, hvor han indtager landets scener i eget navn.

Du kan læse mere om Eberts egne tanker om sit kunstneriske sporskifte i dette interview til GAFFA fra starten af året. 


Det nye elektronsike boyband Elsked, har også meldt deres ankomst til Musik i Lejet. Malthe, Felix og Jonas, der slap deres debut-ep Piratradio i år, serverer en blanding af elektronisk og mainstreampop - og får selskab af Veto på næste års Musik i Lejet-program. 

Musik i Lejet er planlagt til at finde sted i uge 29, fra den 18. til den 20. juli 2024. Festivalen bliver afholdt på Hovedgaden 114, 3220 Tisvildeleje. Billetsalget begyndte den 1. december, dog er både partout- og dagsbilletter allerede meldt udsolgt. Der er stadig en chance for at sikre sig 3-dages billetter i kategorien for 65+. Der er mulighed for at erhverve billetter eller tilmelde dig ventelisten på musikilejet.dk.

FOTOSERIE: Højt humør til det sidste på Musik I Lejet


ANNONCE