Nyhed

Till Lindemanns advokater kommer med påbud mod kvinder, der har beskyldt ham for krænkelser

Till Lindemanns advokater, Schertz og Bergmann, har udsendt en ny pressemeddelelse, der beskriver påbud mod YouTuberen Kayla Shyx samt en opdatering omkring Shelby Lynn.

Rammstein-sanger Till Lindemanns advokater, Schertz og Bergmann, har udsendt en ny pressemeddelelse, der beskriver påbud mod YouTuberen Kayla Shyx samt en opdatering omkring nordirske Shelby Lynn, der begge har beskyldt Lindemann for krænkende adfærd ved afterparties efter gruppens koncerter. Derudover har Shelby Lynns advokater meldt sig på banen og kæmper mod Lindemanns juridiske angreb.

Vi berettede om nye beskyldninger mod Rammstein-forsanger Till Lindemann i går. (LINK) Inden da fortolkede Lindemanns advokater, Schertz & Bergmann, en afgørelse fra landsretten Hamburg (LINK), hvorefter "Der Spiegel"-redaktøren, Ann-Katrin Müller, modsagde mere eller mindre alt fra Schertz & Bergmann-pressemeddelelsen. (LINK)

Nu har Lindemann-advokaterne udsendt en ny pressemeddelelse, der omhandler Kayla Shyx-videoen. Vi berettede om videoen blandt andet den 6.6.2023 (LINK):


I en ny pressemeddelelse skriver Schertz & Bergmann om videoen, der er blevet set mere end 5.800.000 gange, at store passager og udsagn fra Kayla Shyx' side er blevet forbudt via påbud, da "Landsretten Hamburg begrunder sin afgørelse med, at der mangler beviser for at kunne underbygge påstandene.".

Shelby Lynn

I samme pressemeddelelse varsler Schertz & Bergmann, at man venter påbud ligeså mod Shelby Lynn. Dette har i mellemtiden fået Shelby Lynns advokater til at reagere, og advokaterne har selv offentliggjort en pressemeddelelse. (LINK). 


Advokat Dr. Jasper Prigge, der repræsenterer Shelby Lynn, skriver:

"Vores klient har via Lindemann-advokaternes pressemeddelelse fået at vide, at et påbudskrav er blevet anmodet om. Indholdet af denne begæring er ukendt for hende, hvilket betyder, at hun ikke kunne tage stilling i denne sag indtil videre," fortsætter advokaten:

"Vi har derfor bedt landsretten i Hamburg i dag om at gøre begæringen samt sagsakterne til sagen tilgængelige. Fru Lynn vil sætte sig til modværge mod dette juridiske angreb".


Lindemann viser med sin fremgangsmåde tilsyneladende, at han ikke vedkender sig bandets tidligere udtalelse, der siger, at alle, der rejser beskyldninger, har retten til deres syn på tingene. I stedet for at lytte til ramte enkeltpersoner ønsker han tilsyneladende at få dem til at tie ved hjælp af retssager.

GAFFA vil fortsat følge sagen tæt. For alle nævnte personer gælder uskyldsformodningen.

ANNONCE