Nyhed

LIGE NU: Her skal festivalen ligge

Den københavnske festival Syd For Solen skifter både lokation og datoer

GAFFA kunne i tirsdags skrive, at den københavnske festival Syd For Solen havde meddelt, at næste års musikfejring vil finde sted på en ny lokation - og altså ikke i Søndermarken, som de sidste to år har lagt plæne til besøg fra blandt andet Brimheim, The War on Drugs, Aphex Twin, Bon Iver og Iggy Pop for bare at nævne nogle stykker. 

Nu afslører festivalen, at Syd For Solen kommer til at finde sted fra d. 8. til 10. august 2024 i Valbyparken, København. 

Den populære festival er kendt for et bredt program, og det skabte derfor store kødannelser sidste år til og fra festivalen samt ved mad- og drikkeboderne på Søndermarken. Men det skal den nye plads ændre ifølge Nikolaj Thorenfeldt, CEO for smash!bang!power!, som er arrangøren bag festivalen.

- Det har været helt fantastisk at begynde det eventyr i Søndermarken, men for at øge den samlede kvalitetsoplevelse for publikum skal der nu en anden smuk og grøn ramme til – en ramme, med mulighed for alt det, vi gerne vil give publikum oven i de fantastiske musikoplevelser. Det får vi optimale betingelser for i Valbyparken. Vi går ikke på kompromis med den intime stemning og den hygge og nærhed, som både publikum og vi selv forbinder med SYD FOR SOLEN. Vi giver den bare bedre mulighed for at udfolde sig med langt bedre logistiske forhold, fortæller Nikolaj Thorenfeldt i en pressemeddelelse. 


Udover lokationsskiftet fra Frederiksberg til Valbyparken vælger festivalen også at ændre datoen til næste års Syd For Solen fra juni til august. Ifølge Nikolaj Thorenfeldt skal skiftet være med til at afrunde sommeren af efter ferieplaner og en hverdag, som lurer lige rundt om hjørnet:

- Vi har samtidigt valgt at flytte festivalen fra start-juni til august, ganske enkelt fordi vi gerne vil være et fyrtårn og noget at se frem til, når københavnerne vender hjem fra ferie og tilbage til deres venner og det gode byliv igen. Når vi siger ”Musik til København” er det en hyldest til vores by, til alle der bor her og til den musik, som samler os. Vi vil være sommerens sidste festival under solen, før hverdagen banker på, og musikken rykker indendørs på byens spillesteder igen. Vi er meget snart klar til at løfte sløret for de første navne til SYD FOR SOLEN 2024, og vi glæder os glæder helt vildt til august 2024, fortæller Nikolaj Thorenfeldt, CEO i smash!bang!power!

LÆS OGSÅ: Historiens vingesus rocker i Sønderborg


 

ANNONCE